افرادی که بیماری زمینه ای ندارند حتی آزمایش PCR هم ندهند

افرادی که بیماری زمینه ای ندارند حتی آزمایش PCR هم ندهند

به گزارش مسعود مردانی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: بیمارانی که حال عمومی نامناسبی دارند در تزریق واکسن کوتاهی کردند و الآن بیشتر بیمارانی که به نوع شدید مبتلا شده هیچ واکسنی دریافت نکرده اند.
وی ادامه داد: مردم بخصوص افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند باید دُز سوم واکسن را تزریق کنند و در این همه گیری دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت و از دورهمی، تجمعات و مسافرت‌های غیرضرور اجتناب کنیم.


چه تعداد از ایرانی‌ها واکسن کرونا نزده اند؟
کاهش ۹۰ درصدی میزان بستری با تزریق دُز سوم واکسن

عضو کمیته کشوری مقابله با کرونا گفت: فکر می‌کنم تا سه هفته آینده امیکرون در کشور به اوج می‌رسد و موارد بستری و مراجعه سرپایی خیلی بیشتر می‌شود، ولی بعد از آن شاید در اواخر اسفند سیر نزولی بیماری را داشته باشیم.
عضو کمیته کشوری مقابله با کرونا افزود: افرادی که بیماری زمینه‌ای ندارند حتی آزمایش PCR هم ندهند.
آقای مردانی ادامه داد: گونه دلتا هنوز در کشور تمام نشده است و هنوز مواردی با اختلالات چشایی و بویایی و درگیری ریه مراجعه می‌کنند و الآن موارد بستری به دلیل درگیری دو سمت ریه در ICU داریم.
وی گفت: همه دارو‌های کرونا در کشور موجود است.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی









برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2